green-friday

Het Green Friday Forest Event

Wat leuk dat je bomen komt planten tijdens ons Green Friday Forest Event op 24 november 2023! Op deze pagina vind je alle informatie over het event.

 • Heb je je als particulier nog niet aangemeld voor het Green Friday Forest Event? Doneer dan eerst jouw bomen voor Green Friday. Als je dit doet, kun je je meteen aanmelden voor het event.
 • Wil je met jouw bedrijf meeplanten tijdens het Green Friday Forest Event? Sluit je dan eerst aan bij de Green Friday beweging. Daarna heb je als deelnemer de mogelijkheid om mee te planten!

Locatie en beschikbaarheid

We gaan het Green Friday Forest planten in recreatiegebied Het Twiske (vlakbij Amsterdam en Purmerend). Hier planten we bomen om bestaande, kleine bosjes met elkaar te verbinden. Zo zorgen we voor aaneengesloten natuurgebieden, waar allerlei planten en dieren zich thuisvoelen! Op de website van Trees for All lees je meer over onze aanpak en doelen.

We vragen je zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Tussen station Purmerend Weidevenne en de plantlocatie rijden speciale pendelbussen. De rest van je reis kun je zelf plannen via ns.nl of 9292ov.nl. 

Je kunt er ook voor kiezen om met de (OV-)fiets of lopend te komen. De ingang naar de plantlocatie is aan de Lange Jap in Den Ilp, ter hoogte van de huizen Den Ilp 171-173.  

Programma tijdslot 1 (van 9.30-12.30 uur)

 • 9.30 uur Wij verwachten jou op NS station Purmerend Weidevenne. Op het stationsplein staan pendelbussen klaar die in 10 minuten naar het Green Friday Forest brengen. Bij het instappen wordt je digitale ticket gescand. De laatste bus vertrekt om 10.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent!
 • 10.00 uur Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers in Het Twiske.
 • 10.15 uur Lopend naar de plantlocatie. De boswachter geeft een uitleg over het bomen planten. En daarna begint het leukste: we gaan de bomen planten!
 • 12.00 uur Vertrek per bus naar station Purmerend Weidevenne.

Programma tijdslot 2 (van 12.30 tot 15.30 uur)

 • 12.30 uur Wij verwachten jou op NS station Purmerend Weidevenne. Op het stationsplein staan pendelbussen klaar die in 10 minuten naar het Green Friday Forest brengen. Bij het instappen wordt je digitale ticket gescand. De laatste bus vertrekt om 13.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent!
 • 13.00 uur Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers in Het Twiske.
 • 13.15 uur Lopend naar de plantlocatie. De boswachter geeft een uitleg over het bomen planten. En daarna begint het leukste: we gaan de bomen planten!
 • 15.00 uur Vertrek per bus naar station Purmerend Weidevenne

Praktische tips

De boomplantdag vindt volledig buiten plaats. Natuurlijk zorgen wij voor iets te drinken en wat lekkers. Ook is er op de plantlocatie een toiletgebouw aanwezig. Daarnaast hebben we nog een aantal tips voor een comfortabele plantdag: 

 • Zorg voor warme kleding die vies mag worden 
 • Trek laarzen of waterdichte wandelschoenen aan. Witte sneakers kun je beter thuislaten! 
 • Neem (werk)handschoenen mee 
 • Neem regenkleding en eventueel een paraplu mee wanneer er regen wordt voorspeld
green-friday-forest

Heb je een ticket gereserveerd en kun je toch niet komen? 

Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar info@treesforall.nl. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met een kaartje voor het Green Friday Forest Event.

Dit waren de highlights van vorig jaar

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Tot vrijdag 24 november, wij hebben er ontzettend veel zin in!