Heijmans heeft een nieuwe belofte 'toekomstvastwaarde'. Deze belofte brengen we op donderdag 17 november tijdens het kennisevent toekomstvastwaarde naar buiten, wat we samen met Duurzaam Gebouwd organiseren.

Tijdens het event zetten onze managementleden als eerste een duimafdruk op een doek waarop een boom staat weergegeven als symbool voor toekomstvastwaarde. Zo committeren ze zich aan het geven van toekomstvastwaarde aan de gebouwen die Heijmans beheert en onderhoudt. Want door toekomstvastwaarde te geven aan huisvesting, bereiden we onze huisvesting voor op de uitdagingen van een duurzame toekomst.

Daarnaast nodigen we ook alle andere aanwezigen, relaties en collega’s om gedurende de dag de boom te vullen met blaadjes en een duimafdruk te plaatsen. Voor iedere duimafdruk doneren we een boom bij Trees for all. Met het planten van de bomen investeren we in een gezonde en duurzame toekomst. Samen zetten we vandaag de eerste stap naar toekomstvastwaarde. We willen maximale waarde geven aan ons vastgoed en onze werk- en leefomgeving. Voor de gebruiker, de omgeving én de lange duur.