Edelstenen komen uit de natuur en het is een prachtig en bijzonder product. Zoals je weet werkt Zenvya alleen met natuurlijke edelstenen en garanderen we de echtheid van de edelstenen. Het is daarom belangrijk dat we iets teruggeven aan de natuur, zodat we hier van kunnen blijven genieten.

Zoals je weet zetten wij ons in voor de Natuur, door een deel van onze winst te doneren aan Trees for All. Hier worden bomen voor geplant. Daarnaast houden we rekening met onze marketing materialen tot sieradendoosjes, het is allemaal van duurzaam verantwoordelijk materiaal. Verder heb je wellicht gezien dat een deel van ons aanbod niet meer beschikbaar is. Alhoewel er veel mooie verschillende sieraden en edelstenen zijn, willen we op deze manier overproductie tegen gaan.

Omdat duurzaamheid en de natuur voor ons erg belangrijk is, doneren we tijdens het weekend van Black Friday, een boom per besteld of gekocht product. Dit geldt dus zowel online als offline.

Black Friday is enorm schadelijk voor de natuur, omdat er masaal wordt gekocht. Om de druk bij de zendingen te verlagen en een tegengeluid te geven, leveren wij tijdens Black Friday geen zendingen uit. De verzendingen worden na het Black Friday weekend opgestuurd.

Daarnaast houden we een te gekke winactie, onder de klanten, die tijdens Green Friday zich laat zien.