Green Friday 2023 was een groot succes!

Trees for All kijkt terug op een succesvolle Green Friday editie. Voor het vijfde jaar op rij maakten we een statement tegen Black Friday. En een groeiend aantal mensen doet met ons mee! Het aantal bedrijven dat dit jaar meedeed groeide van 260 naar 325. Ook ruim 2.750 particulieren sloten zich aan bij de beweging en beloofden niet in te gaan op Black Friday deals.

Lees hier meer over de resultaten van Green Friday 2023.

mensen deden mee aan Green Friday 2023

Hoe kan ik deelnemen aan Green Friday?

Green Friday 2023 was een groot succes. Wil jij deelnemen aan Green Friday in 2024? Stuur ons een mailtje op info@treesforall.nl

Dit waren de voorwaarden voor deelname aan Green Friday in 2023:

green-friday

1. Koop geen Black Friday deals rond 24 november. Zo laten we een krachtig, groen tegengeluid horen!

green-friday

2. Laat je horen! Deel het Green Friday statement en inspireer je vrienden om ook mee te doen.

green-friday

3. Iets extra’s doen? Doneer bomen voor ons Green Friday Forest. Je mag ze zelf planten tijdens ons Green Friday Forest event.

Wat is Green Friday en waarom is het belangrijk?

Green Friday is een initiatief van stichting Trees for All. Op Green Friday maken we een statement tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Black Friday zorgt voor impulsaankopen en overconsumptie, waarmee we de aarde in rap tempo uitputten. Wij geloven dat het anders kan én moet. Daarom maken wij al vijf jaar op rij van Black Friday, Green Friday.

Tijdens Green Friday roepen we zoveel mogelijk mensen en bedrijven op om zich aan te sluiten bij de beweging. Dat betekent dat we deals links laten liggen en op deze dag juist iets groens terug doen voor de aarde. Zoals een boswandeling maken, bomen (laten) planten of spullen (laten) repareren of recyclen. Je vind de resultaten van Green Friday 2023 hier.

Wil jij deelnemen aan Green Friday in 2024? Stuur ons een mailtje op info@treesforall.nl

green-friday

Deze BN’ers kiezen voor Green Friday

Wij zijn supertrots dat deze BN’ers zich hebben aangesloten bij de Green Friday beweging in 2023. Zij hielpen ons het groene tegengeluid verder te verspreiden.

Sanne Vogel

Egbert-Jan Weeber

Melissa Drost

Wil je je als bedrijf aansluiten bij de Green Friday beweging in 2024?

Fantastisch! Mail ons op info@treesforall.nl voor meer informatie.

Deze bedrijven deden mee in 2023:

Logo Dille en Kamille
Logo ANWB
ENGIE